Рішення № 478 від 15.10.2019
Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Питання ведення реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій»

У зв’язку з прийняттям Закону України від 18.09.2019 № 102-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти за основу проект рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації «Питання ведення реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій», що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу, з дня їх оприлюднення до 16 листопада 2019 року.

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення НКРЗІ від 10.09.2019 № 412 «Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Порядку ведення реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій».

4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ