Рішення № 49 від 27.01.2015
Про надання пропозицій до проекту Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» (прийнятого у першому читанні за № 0934 від 27.11.2014), отриманого на робочій групі Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва

Розглянувши порівняльну таблицю до проекту Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» (прийнятого у першому читанні за № 0934 від 27.11.2014), отриману на робочій групі Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва по підготовці цього законопроекту до другого читання, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Надати пропозиції до проекту Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» (прийнятого у першому читанні за № 0934 від 27.11.2014), отриманого на робочій групі Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, що додаються.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення пропозицій до Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв'язку.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський