Рішення НКЕК від 08.02.2023 № 49
Про схвалення проектів контрактів

З метою виконання пункту 4 частини четвертої статті 4 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», в рамках проекту «Підтримка ЄС для посилення кібербезпеки в Україні» (реєстраційна картка № 4958-04 від 13.12.2022), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити такі, що додаються до оригіналу, проекти контрактів:

між Неурядовою організацією Академія електронного управління (E-Governance Academy) (Естонія), Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК) та ТОВ «ATEA»;

між Неурядовою організацією Академія електронного управління (E-Governance Academy) (Естонія), Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК) та ТОВ «АЙТІ-СОЛЮШНС».

2. Уповноважити Голову НКЕК ЖИВОТОВСЬКОГО Олександра Миколайовича на підписання контрактів, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3. Департаменту забезпечення діяльності здійснити відповідні заходи щодо виконання умов контрактів, зазначених у пункті 1 цього рішення, в установленому законодавством порядку.

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ