Повідомлення про офіційне оприлюднення проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, на експлуатацію яких потрібен дозвіл на експлуатацію радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою»

Розробник проекту: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації.

Мета прийняття рішення є забезпечення прийняття нормативно-правового акту відповідно до частини другої статті 14, частини першої статті 42 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» (у редакції Закону України від 09 квітня 2014 року № 1193-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру»).

Інформація про оприлюднення:

Проект рішення НКРЗІ «Про затвердження Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, на експлуатацію яких потрібен дозвіл на експлуатацію радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою», буде оприлюднений 18 червня 2014 року на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет за адресою: http://www.nkrzі.gov.ua у рубриці "Про Комісію >> Діяльність НКРЗІ >> Регуляторна діяльність НКРЗІ >> Регуляторні акти".

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, на експлуатацію яких потрібен дозвіл на експлуатацію радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою» просимо надсилати до НКРЗІ в електронному вигляді на e-mail: o.kuznetsov@nkrzi.gov.ua та на поштову адресу: вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001.