Рішення № 505 від 21.12.2021
Про розгляд проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку надання послуг конфіденційного зв’язку органам державної влади та органам місцевого самоврядування, державним підприємствам, установам та організаціям»

Розглянувши проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку надання послуг конфіденційного зв’язку органам державної влади та органам місцевого самоврядування, державним підприємствам, установам та організаціям», надісланий листом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 13.12.2021 № 02/01/03-1845, та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку надання послуг конфіденційного зв’язку органам державної влади та органам місцевого самоврядування, державним підприємствам, установам та організаціям» без зауважень.

2. Департаменту зв’язку в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ