Рішення № 503 від 21.12.2021
Про схвалення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про розміри плати за видачу, переоформлення, продовження строку дії дозволу на користування ресурсом нумерації і порядок її внесення»

З метою виконання Закону України «Про електронні комунікації» та враховуючи резолюцію Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля до цього Закону від 19.01.2021 № 1042/1/1-21, відповідно до Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект постанови Кабінету Міністрів України «Про розміри плати за видачу, переоформлення, продовження строку дії дозволу на користування ресурсом нумерації і порядок її внесення», що додається.

2. Департаменту зв’язку в установленому порядку подати проект постанови до заінтересованих державних органів (Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Антимонопольний комітет України, Державна регуляторна служба України, Міністерство економіки України, Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство фінансів України, Національне агентство з питань запобігання корупції, Міністерство юстиції України) та на розгляд Кабінету Міністрів України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ