Рішення № 470 від 07.12.2021
Про розгляд проєкту наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про затвердження Технічних вимог до мереж рухомого (мобільного) зв’язку України і технічних засобів телекомунікацій щодо моніторингу та фільтрації сигнального трафіку»

Розглянувши проєкт наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про затвердження Технічних вимог до мереж рухомого (мобільного) зв’язку України і технічних засобів телекомунікацій щодо моніторингу та фільтрації сигнального трафіку», надісланий листом від 10.11.2021 № 16/03/01-1765, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проєкт наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про затвердження Технічних вимог до мереж рухомого (мобільного) зв’язку України і технічних засобів телекомунікацій щодо моніторингу та фільтрації сигнального трафіку» без зауважень.

2. Департаменту зв’язку в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ