Рішення № 462 від 30.11.2021
Про підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво у сфері регулювання електронних комунікацій між Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації – НКРЗІ (Україна) та Національним органом з питань зв’язку – ANACOM (Португалія)

Відповідно до повноважень, визначених Законом України «Про телекомунікації» та Положенням про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженим Указом Президента України від 23.11.2011 № 1067, щодо співробітництва з відповідними органами регулювання у сфері телекомунікацій, електронних комунікацій, інформатизації, користування радіочастотним ресурсом та надання послуг поштового зв’язку іноземних держав, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Погодити підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво у сфері регулювання електронних комунікацій між Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації – НКРЗІ (Україна) та Національним органом з питань зв’язку – ANACOM (Португалія) (далі – Меморандум).

2. Уповноважити Голову НКРЗІ Животовського О.М. на підписання Меморандуму.

3. Відділу з міжнародних питань та європейської інтеграції в установленому порядку поінформувати португальську сторону про результати розгляду вищезазначеного питання.

4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ