Рішення № 452 від 30.11.2021
Про ведення єдиного державного реєстру операторів поштового зв’язку

Враховуючи позицію 3 додатку 2 до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30.07.2021 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» щодо фізичних осіб та юридичних осіб, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції), введеного в дію Указом Президента України від 06.10.2021 № 510/2021, відповідно до Закону України «Про санкції», Закону України «Про телекомунікації», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. У позиції 27 Єдиного державного реєстру операторів поштового зв’язку зазначити інформацію про застосування персональних спеціальних економічних та інші обмежувальних заходів (санкцій) до ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРЕМІУМ ПАКЕТ ГМБХ ЕНД КО. КГ» (37880992).

2. Департаменту ліцензування в установленому порядку забезпечити виконання пункту 1 цього рішення.

3. Департаменту правового забезпечення поінформувати Апарат Ради національної безпеки і оборони України про прийняте рішення.

4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет та опублікування в офіційному друкованому бюлетені.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ