Рішення № 446 від 23.11.2021
Про затвердження річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) суб’єктів ринку телекомунікацій Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, на 2022 рік

Відповідно до статті 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) суб’єктів ринку телекомунікацій Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, на 2022 рік згідно з додатком.

2. Управлінню фінансового забезпечення забезпечити виділення коштів на відрядження для здійснення планових перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій у 2022 році в межах бюджетного фінансування.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

4. Департаменту державного нагляду забезпечити внесення відомостей до інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) до 1 грудня 2021 року.

5. Це рішення втрачає чинність одночасно з набранням чинності Законом України «Про електронні комунікації».

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ