Рішення № 416 від 02.11.2021
Про заходи для уникнення шкідливих завад, електромагнітних завад, ризику для здоров’я та безпеки людей, домашніх тварин та майна, за умови яких можлива демонстрація радіообладнання дочірнім підприємством з 100% іноземними інвестиціями «Ерікссон» на території АТ «Світло шахтаря» в місті Харків

Відповідно до пункту 18 Технічного регламенту радіообладнання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 355, позиції 8 Переліку продукції, для якої застосовується спеціальний порядок оформлення, визначеного додатком 3 до Порядку ввезення з-за кордону та реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, затвердженого рішенням НКРЗІ від 13.02.2018 № 78, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12.03.2018 за № 282/31734, та за результатом розгляду звернення дочірнього підприємства з 100% іноземними інвестиціями «Еріксcон» від 01.10.2021 № 21-8563 щодо проведення демонстрації можливостей технології 5G на території Акціонерного товариства «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря» в місті Харків, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Запропонувати Заходи для уникнення шкідливих завад, електромагнітних завад, ризику для здоров’я та безпеки людей, домашніх тварин та майна, за умови яких можлива демонстрація радіообладнання дочірнім підприємством з 100% іноземними інвестиціями «Ерікссон» на території Акціонерного товариства «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря» в місті Харків, що додаються.

2. Департаменту ліцензування забезпечити направлення цього рішення до дочірнього підприємства з 100% іноземними інвестиціями «Ерікссон», Генерального штабу Збройних Сил України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та державного підприємства «Український державний центр радіочастот».

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ