Рішення № 380 від 12.10.2021
Про розгляд проекту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про внесення змін до Порядку технічної експлуатації системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі»

Розглянувши проект наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про внесення змін до Порядку технічної експлуатації системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі», надісланого листом Міністерства внутрішніх справ України від 16.09.2021 № 43095/19/16-2021, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про внесення змін до Порядку технічної експлуатації системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі» із зауваженням та пропозицією до нього.

2. Департаменту ліцензування в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Міністерства внутрішніх справ України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ