Рішення № 379 від 12.10.2021
Про розгляд проекту Закону України «Про основні засади формування сприятливих умов для підприємницької діяльності в Україні (Акт про свободу підприємництва)»

Розглянувши проект Закону України «Про основні засади формування сприятливих умов для підприємницької діяльності в Україні (Акт про свободу підприємництва)», що надійшов до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, з листом Державної установи «Урядовий контактний центр» від 23.09.2021 № 3721-21, надісланим за належністю листом Секретаріату Кабінету Міністрів України від 28.09.2021 № 30982/0/2-21, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Надати зауваження та пропозиції до проекту Закону України «Про основні засади формування сприятливих умов для підприємницької діяльності в Україні (Акт про свободу підприємництва)».

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку поінформувати Міністерство економіки України та Секретаріат Кабінету Міністрів України про прийняте рішення.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ