Рішення № 368 від 05.10.2021
Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку і визнання таким, що втратило чинність, рішення НКРЗІ від 10 серпня 2021 року № 299»

Відповідно до статей 8, 9 Закону України «Про поштовий зв’язок», Порядку регулювання тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку, затвердженого рішенням НКРЗІ від 23 травня 2017 року № 260, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 червня 2017 року за № 759/30627, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект рішення НКРЗІ «Про затвердження Граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку і визнання таким, що втратило чинність, рішення НКРЗІ від 10 серпня 2021 року № 299», що додається.

2. Департаменту економічного аналізу забезпечити направлення проекту Граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку до Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні та Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні для висловлення офіційної позиції.

3. Рекомендувати Спільному представницькому органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні та Спільному представницькому органу сторони роботодавців на національному рівні розглянути та надати до НКРЗІ офіційну позицію з порушеного питання в найкоротший термін.

4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ