Рішення № 259 від 13.07.2021
Про розгляд проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку повернення (перерахування) коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів»

Враховуючи лист Міністерства фінансів України від 18.06.2021 № 35020-08-5/1951, постанову Кабінету Міністрів України від 16.02.2011 № 106 «Деякі питання ведення обліку податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету», розглянувши оприлюднений для обговорення на офіційній сторінці Міністерства фінансів України в мережі Інтернет проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку повернення (перерахування) коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Надати пропозиції до проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку повернення (перерахування) коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів».

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Міністерству фінансів України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ