Рішення № 247 від 06.07.2021
Про внесення подань про нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України

Відповідно до Положення про Почесну грамоту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2008 № 728, враховуючи рішення конференції державних службовців НКPЗI (протокол від 02.06.2021 № 31/172/пр), з нагоди Дня незалежності України Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері зв’язку та інформатизації, високі досягнення, сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків в установленому порядку внести подання про нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України РОМАНОВА Сергія Васильовича, заступника директора департаменту – начальника відділу правового забезпечення регуляторної діяльності Департаменту правового забезпечення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, та ХОХОТВУ Івана Івановича, директора Департаменту зв’язку Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

2. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

В.о. Голови НКРЗІ

Олександр БІСЮК