Рішення № 216 від 08.06.2021
Про розгляд проєкту наказу Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України «Про затвердження Переліку технічних засобів телекомунікацій, споруд електрозв’язку або їх частин, іншого телекомунікаційного обладнання, які приймаються на брухт від суб’єктів господарювання»

Розглянувши проєкт наказу Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України «Про затвердження Переліку технічних засобів телекомунікацій, споруд електрозв’язку або їх частин, іншого телекомунікаційного обладнання, які приймаються на брухт від суб’єктів господарювання», надісланого листом від 02.06.2021 № 20/1.0-10.3/2563, враховуючи частину сімнадцяту статті 4 Закону України «Про металобрухт», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проєкт наказу Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України «Про затвердження Переліку технічних засобів телекомунікацій, споруд електрозв’язку або їх частин, іншого телекомунікаційного обладнання, які приймаються на брухт від суб’єктів господарювання» без зауважень.

2. Департаменту державного нагляду в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ