Рішення № 206 від 01.06.2021
Про внесення зміни у додаток до рішення НКРЗІ від 24.11.2020 № 456

Відповідно до абзацу першого частини першої статті 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» у зв’язку із зміною найменування суб’єкта господарювання, що підтверджується відомостями з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, які відповідно до частини першої статті 10 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» вважаються достовірними і можуть бути використані у спорі з третьою особою, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміну у додаток до рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації від 24.11.2020 № 456 «Про затвердження річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, на 2021 рік», замінивши у пункті 2 у графі «Найменування суб’єкта господарювання» слова «ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРТЕЛЕКОМ» словами «АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРТЕЛЕКОМ».

2. Департаменту державного нагляду встановленим порядком направити копію рішення до Державної регуляторної служби України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ