Рішення № 189 від 18.05.2021
Про розгляд проекту Угоди щодо взаємообміну інформаційними ресурсами між Державною службою статистики України та НКРЗІ

Розглянувши проект Угоди щодо взаємообміну інформаційними ресурсами між Державною службою статистики України та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, надісланий листом Державної служби статистики України від 28.04.2021 № 11.1.2-06/222-21, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект Угоди щодо взаємообміну інформаційними ресурсами між Державною службою статистики України та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

2. Уповноважити Голову НКРЗІ на підписання Угоди щодо взаємообміну інформаційними ресурсами між Державною службою статистики України та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

3. Департаменту економічного аналізу в установленому порядку забезпечити направлення до Державної служби статистики України підписаних примірників Угоди щодо взаємообміну інформаційними ресурсами між Державною службою статистики України та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ