Рішення № 522 від 29.12.2020
Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Розрахункових такс за послуги пропуску трафіку до телекомунікаційних мереж операторів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках послуг пропуску трафіку»

Відповідно до пункту 7 частини першої статті 18 Закону України «Про телекомунікації» та підпункту 7 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1067, враховуючи рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації від 17.09.2019 № 424 «Про результати аналізу ринку послуги термінації голосового трафіку на місцевих мережах фіксованого зв’язку телекомунікаційної мережі загального користування», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Розрахункових такс за послуги пропуску трафіку до телекомунікаційних мереж операторів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках послуг пропуску трафіку», що додається.

2. Департаменту економічного аналізу підготувати в установленому порядку документи для подання проекту акта на погодження до Державної регуляторної служби України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ