Рішення № 462 від 01.12.2020
Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, на експлуатацію яких потрібен дозвіл на експлуатацію радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою»

Відповідно до частини другої статті 14, статей 41, 42 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти за основу проект рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, на експлуатацію яких потрібен дозвіл на експлуатацію радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою», що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту акта та проекту аналізу регуляторного впливу, з дня їх оприлюднення до 05.01.2021 року.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ