Рішення № 454 від 24.11.2020
Про внесення подань про нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України

Відповідно до Положення про Почесну грамоту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2008 № 728, враховуючи клопотання державного підприємства «Український державний центр радіочастот», внесене листом від 06.10.2020 № 80/02/11775/20, з нагоди Дня Соборності України Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. За сприяння у реалізації державної політики у сфері зв’язку та інформатизації в установленому порядку внести подання про нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України Сідака Артема Сергійовича, начальника сектору технічного радіоконтролю сенсорної мережі відділу стаціонарного РЧМ департаменту РЧМ та забезпечення АСРМ державного підприємства «Український державний центр радіочастот», та ХОДОС Людмили Вікторівни, директора департаменту управління справами державного підприємства «Український державний центр радіочастот».

2. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ