Рішення № 414 від 27.10.2020
Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про виконання у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації Закону України «Про доступ до публічної інформації»

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», враховуючи постанови Кабінету Міністрів України від 15 січня 2020 року № 4 «Про внесення змін до граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію», від 13 липня 2011 року № 740 «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію», Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1067 та враховуючи висновок про відмову в державній реєстрації нормативно-правового акта, надісланий листом Міністерства юстиції України від 21.10.2020 № 1546/21232-26-20/10.1.3, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації «Про виконання у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації Закону України «Про доступ до публічної інформації», що додається.

2. Департаменту забезпечення діяльності в установленому порядку подати вказаний проект рішення на погодження до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ