Рішення № 412 від 27.10.2020
Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про результати аналізу ринків послуг міжнародного фіксованого зв’язку, що надаються споживачам (фізичним та юридичним особам)»

Відповідно до пункту 101 частини першої статті 18 Закону України «Про телекомунікації» і Порядку проведення аналізу ринків певних телекомунікаційних послуг та визначення операторів, провайдерів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках таких послуг, затвердженого рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації від 11.12.2018 № 640, зареєстрованому у Міністерстві юстиції України 17.01.2019 за № 54/33025, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект рішення НКРЗІ «Про результати аналізу ринків послуг міжнародного фіксованого зв’язку, що надаються споживачам (фізичним та юридичним особам)», що додається.

2. Департаменту економічного аналізу в установленому порядку направити проект рішення на погодження до Антимонопольного комітету України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ