Рішення № 380 від 06.10.2020
Про подання пропозицій до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України щодо внесення змін до Національної таблиці розподілу смуг радіочастот України та Плану використання радіочастотного ресурсу України

Відповідно до пункту 3 частини другої статті 14, частин другої та четвертої статті 20, частин п’ятої та десятої статті 21 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Подати до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України пропозиції щодо внесення змін до Національної таблиці розподілу смуг радіочастот України та Плану використання радіочастотного ресурсу України.

2. Департаменту ліцензування в установленому порядку забезпечити направлення пропозицій до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ