Рішення № 360 від 22.09.2020
Про схвалення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 1 Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями»

Відповідно до статей 5, 111 Закону України «Про управління об’єктами державної власності», Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 1 Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями», що додається.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення проекту постанови на погодження до заінтересованих державних органів (Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерство фінансів України, Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Міністерство юстиції України) та на розгляд Кабінету Міністрів України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ