Рішення № 358 від 22.09.2020
Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень»

Відповідно до статті 93 Регламенту Верховної Ради України, затвердженого Законом України від 10.02.2010 № 1861-VI, розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень», реєстраційний номер 4101 від 15.09.2020, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити висновок стосовно висловлення позиції щодо недоцільності прийняття проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень», реєстраційний номер 4101 від 15.09.2020, у зв’язку із зауваженнями та пропозиціями до нього (далі – висновок), що додається.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення висновку Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації, Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики та Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

3.  Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ