Рішення № 351 від 15.09.2020
Про затвердження Плану перевірок користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування на четвертий квартал 2020 року

Відповідно до частини шостої статті 18 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», враховуючи підпункт 4 пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», статтю 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити План перевірок користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування на четвертий квартал 2020 року згідно з додатком.

2. Управлінню фінансового забезпечення забезпечити виділення коштів на відрядження для здійснення планових перевірок у четвертому кварталі 2020 року в межах бюджетного фінансування.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

В.о. Голови НКРЗІ

Олександр БІСЮК