Рішення № 326 від 25.08.2020
Про схвалення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг»

Відповідно до статей 18, 32 Закону України «Про телекомунікації», Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1067, з метою врегулювання відносин, пов’язаних із захистом прав споживачів під час замовлення, отримання контент-послуг та відмови від них, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг», що додається.

2. Департаменту зв’язку в установленому порядку подати проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг» на погодження до заінтересованих державних органів (Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерство фінансів України, Міністерство юстиції України, Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Державна регуляторна служба України, Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Антимонопольний комітет України) та на розгляд Кабінету Міністрів України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет. 

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ