Рішення № 241 від 23.06.2020
Про розгляд проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін в додаток до Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних»

Розглянувши проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін в додаток до Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», надісланий листом Міністерства цифрової трансформації України від 15.06.2020 № 1/04-1-2598, та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін в додаток до Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних» із зауваженнями.

2. Департаменту економічного аналізу в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Міністерства цифрової трансформації України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет. 

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ