Рішення № 208 від 26.05.2020
Про розгляд проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про утворення Міжгалузевої ради з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації»

Розглянувши проект постанови Кабінету Міністрів України «Про утворення Міжгалузевої ради з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації», надісланий листом Міністерства цифрової трансформації України від 21.05.2020 № 1/04-1-2234, та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект постанови Кабінету Міністрів України «Про утворення Міжгалузевої ради з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації» без зауважень.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Міністерству цифрової трансформації України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ