Запит щодо можливості надання послуг доступу до Інтернету


Щодо надання інформації операторами, провайдерами телекомунікацій,
що надають послуги проводового та безпроводового доступу до Інтернету

 

11.02.2020 прийнято рішення НКРЗІ № 63 «Про надання операторам, провайдерам телекомунікацій запиту на отримання інформації».

Відповідно до пунктів 1 та 2 зазначеного рішення операторам, провайдерам телекомунікацій, що надають послуги проводового та безпроводового доступу до Інтернету, в термін до 12 березня 2020 року необхідно надати НКРЗІ інформацію щодо можливості фактичного надання послуги проводового та безпроводового доступу до Інтернету станом на 01.01.2020 за відповідною формою.

Інструкція щодо заповнення «Запиту про надання інформації щодо можливості надання послуг проводового та безпроводового доступу до Інтернету» в НКРЗІ-СЕЗ.

Звертаємо увагу, що інформація (відповідь на запит) надається операторами, провайдерами телекомунікацій в електронній формі на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет в розділі «Операторам, провайдерам» за допомогою відповідних програмних засобів з накладанням кваліфікованого електронного підпису (через Систему електронної звітності НКРЗІ).

УВАГА: Для надання звітів №№ 5-Р та 6-Р через Систему електронної звітності необхідно в електронному кабінеті організації в пункті «Даних організації» заповнити розділ «Територія здійснення діяльності», з наступним наданням звітів за формами №№ 5-Р та 6-Р у розділі «Електронна звітність». Покрокова інструкція щодо заповнення розділу «Територія здійснення діяльності» описано в Інструкції щодо заповнення «Запиту про надання інформації щодо можливості надання послуг проводового та безпроводового доступу до Інтернету в НКРЗІ-СЕЗ.

ВХІД у СИСТЕМУ ЕЛЕКТРОННОЇ ЗВІТНОСТІ