Рішення № 29 від 28.01.2020
Про розгляд проекту наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про внесення змін до Технічних вимог до створення технологічної інфраструктури телекомунікаційних мереж доступу»

Розглянувши проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про внесення змін до Технічних вимог до створення технологічної інфраструктури телекомунікаційних мереж доступу», надісланий листом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 16.01.2020 № 16/01/01-83, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про внесення змін до Технічних вимог до створення технологічної інфраструктури телекомунікаційних мереж доступу» без зауважень.

2. Департаменту зв’язку в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ