Рішення № 504 від 29.10.2019
Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких рішень»

Відповідно до Закону України від 18.09.2019 № 102-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню» (далі - Закон), Плану організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону, схваленого на засіданні Кабінету Міністрів України 02 жовтня 2019 р. (протокол № 10), та Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації «Про затвердження Змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких рішень», що додається.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку подати вказаний проект на погодження до Міністерства інфраструктури України,  Антимонопольного комітету України, Державної регуляторної служби України, Державної служби статистики України та Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

В.о. Голови НКРЗІ

Олександр СКЛЯРОВ