Рішення № 479 від 15.10.2019
Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про внесення зміни до пункту 5 розділу ІІ Порядку проведення аналізу ринків певних телекомунікаційних послуг та визначення операторів, провайдерів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках таких послуг»

Відповідно до пункту 10-1 статті 18 Закону України «Про телекомунікації», підпункту 18 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1067, та враховуючи частину четверту статті 20 Закону України «Про Антимонопольний комітет України», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект рішення НКРЗІ «Про внесення зміни до пункту 5 розділу ІІ Порядку проведення аналізу ринків певних телекомунікаційних послуг та визначення операторів, провайдерів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках таких послуг», що додається.

2. Департаменту економічного аналізу в установленому порядку забезпечити направлення цього рішення на погодження до заінтересованих державних органів.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ