Рішення № 454 від 01.10.2019
Про розгляд Переліку національних стандартів, що є ідентичними гармонізованим європейським стандартам

Розглянувши Перелік національних стандартів, відповідність яким надає презумпцію відповідності радіообладнання суттєвим вимогам Технічного регламенту радіообладнання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 355, надісланий листом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 29.08.2019 № 16/03/02-1594 та враховуючи вимоги другого заходу Плану заходів із впровадження Технічного регламенту радіообладнання, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити Перелік національних стандартів, відповідність яким надає презумпцію відповідності радіообладнання суттєвим вимогам Технічного регламенту радіообладнання із пропозиціями до нього.

2. Департаменту ліцензування в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

В.о. Голови НКРЗІ

Олександр БІСЮК