Рішення № 361 від 30.07.2019
Про розгляд проекту рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення

Розглянувши проект рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення «Про затвердження Змін до Порядку видачі та анулювання дозволу на тимчасове мовлення, умов дозволу та порядку здійснення нагляду за додержанням законодавства про телебачення і радіомовлення телерадіоорганізаціями, що здійснюють тимчасове мовлення на територіях з особливим режимом мовлення на підставі відповідного дозволу», надісланий листом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 12.07.2019 № 17/1299, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення «Про затвердження Змін до Порядку видачі та анулювання дозволу на тимчасове мовлення, умов дозволу та порядку здійснення нагляду за додержанням законодавства про телебачення і радіомовлення телерадіоорганізаціями, що здійснюють тимчасове мовлення на територіях з особливим режимом мовлення на підставі відповідного дозволу» без зауважень.

2. Департаменту ліцензування в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

В.о. Голови НКРЗІ

Олександр СКЛЯРОВ