Рішення № 344 від 16.07.2019
Про розгляд проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Концепції реалізації державної політики щодо створення ефективної системи забезпечення цінової стабільності»

Розглянувши проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Концепції реалізації державної політики щодо створення ефективної системи забезпечення цінової стабільності», надісланий листом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 27.06.2019 № 3805-05/26787-03 та відповідно до § 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Концепції реалізації державної політики щодо створення ефективної системи забезпечення цінової стабільності» без зауважень.

2. Департаменту економічного аналізу забезпечити в установленому порядку направлення відповіді Міністерству економічного розвитку і торгівлі України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ