Рішення № 255 від 28.05.2019
Про прийняття за основу проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до розміру плати за виділення номерного ресурсу»

Відповідно до статей 18, 69, 70 Закону України «Про телекомунікації», Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1067, з метою приведення видів номерного ресурсу у відповідність до Національного плану нумерації України та Рекомендацій Міжнародного союзу електрозв’язку ITU-Т Rec.Е.164 «Міжнародний план нумерації електрозв’язку загального користування», ITU-T Rec.Е.212 «План міжнародної ідентифікації мереж загального користування та абонентів», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти за основу проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до розміру плати за виділення номерного ресурсу», що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту акта та аналізу регуляторного впливу, з дня їх оприлюднення до 05 липня 2019 року.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Голова НКРЗІ

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ