Рішення № 46 від 29.01.2019
Про надання пропозицій щодо внесення змін до Плану заходів з виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС

Враховуючи положення пунктів 5, 6 та 10 Порядку проведення планування, моніторингу та оцінки результативності виконання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їхніми державами-членами, з іншої сторони, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.05.2017 № 447, та з метою виконання Плану заходів з виконання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.10.2017 № 1106, в межах компетенції, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити пропозиції щодо внесення змін до Плану заходів з виконання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.10.2017 № 1106.

2. Відділу з міжнародних питань та європейської інтеграції в установленому порядку направити відповідні пропозиції до Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України та Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України відповідно до компетенції.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О. Животовський