Рішення № 43 від 29.01.2019
Про розгляд проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відкритих даних»

Розглянувши проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відкритих даних», надісланий листом Державного агентства з питань електронного урядування України від 10.01.2019 № 1/04-1-32, та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відкритих даних» із зауваженнями до нього.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Державному агентству з питань електронного урядування України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет. 

Голова НКРЗІ

О. Животовський