Рішення № 5 від 08.01.2019
Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Порядку взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій»

Відповідно до пункту 7 частини першої статті 18 Закону України «Про телекомунікації» та підпункту 7 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти за основу проект рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Порядку взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій», що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту акта та аналізу регуляторного впливу, з дня їх оприлюднення до 08 лютого 2019 року.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Голова НКРЗІ

О. Животовський