Рішення № 657 від 18.12.2018
Про розгляд проекту наказу Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта транспорту»

Розглянувши проект наказу Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта транспорту», надісланий листом від 27.11.2018 № 3854/32/14-18, та відповідно до пункту 4 частини першої статті 10 Закону України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект наказу Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта транспорту» із зауваженням до нього.

2. Департаменту економічного аналізу в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Міністерству інфраструктури України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О. Животовський