Рішення № 639 від 11.12.2018
Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Порядку надання висновків щодо електромагнітної сумісності та дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів і випромінювальних пристроїв»

Відповідно до частини другої статті 14, статтей 41, 42 та 44 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», з урахуванням Плану використання радіочастотного ресурсу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 червня 2006 року № 815, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти за основу проект рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Порядку надання висновків щодо електромагнітної сумісності та дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів і випромінювальних пристроїв», що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту акта та проекту аналізу регуляторного впливу, з дня їх оприлюднення  до 14.01.2019.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Голова НКРЗІ

О. Животовський