Рішення № 615 від 27.11.2018
Про розгляд проекту національного стандарту ДСТУ «Системи рухомого зв’язку. Показники якості послуг. Методика вимірювання»

Розглянувши проект національного стандарту ДСТУ «Системи рухомого зв’язку. Показники якості послуг. Методика вимірювання» та відповідно до статті 18 Закону України «Про телекомунікації», Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1067,  та підпункту 4 пункту 4 Плану заходів щодо підвищення якості послуг рухомого (мобільного) зв’язку, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.07.2018 № 540-р, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Надати коментарі до проекту національного стандарту ДСТУ «Системи рухомого зв’язку. Показники якості послуг. Методика вимірювання».    

2. Департаменту державного нагляду в установленому порядку забезпечити направлення листа до ТК 155 «Радіотехнології», Державне підприємство «Український науково-дослідний інститут радіо і телебачення».

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О. Животовський