Рішення №14 від 23.12.2011
Про затвердження Планів перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування на перший квартал 2012 року

23.12.2011 № 14

Відповідно до частини другої статті 19-1 Закону України «Про телекомунікації» та частини шостої статті 18 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити План перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій на перший квартал 2012 року (Додаток 1).

2. Затвердити План перевірок користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування на перший квартал 2012 року (Додаток 2).

3. Управлінню фінансового забезпечення забезпечити виділення коштів на відрядження для здійснення планових перевірок на перший квартал 2012 року в межах бюджетного фінансування.

4. Департаменту забезпечення діяльності забезпечити розміщення Планів перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування на перший квартал 2012 року на офіційному сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

Голова П. Яцук