Голова НКРЗІ провів зустріч з Головою Ради Офісу телекомунікацій Чеської Республіки

15 травня 2018 року відбулася двостороння зустріч Голови НКРЗІ Олександра Животовського з Головою Ради Офісу телекомунікацій Чеської Республіки (CTU) Яроміром Новаком.

Під час робочої зустрічі керівники регуляторних органів обговорили можливості та шляхи зміцнення двосторонньої співпраці, зокрема, шляхом укладання в майбутньому Меморандуму про взаєморозуміння між НКРЗІ та CTU, та продовження діалогу з найбільш важливих питань, що становлять спільний інтерес, серед яких: використання і управління радіочастотним спектром, роумінг, моніторинг якості послуг та інші.

Сторони також засвідчили готовність і надалі поглиблювати існуючий рівень співробітництва, реалізації проектів заради досягнення спільних результатів, а також сприяти обміну кращими практиками і досвідом.

Пріоритетність євроінтеграційного курсу та спільність історичного досвіду обумовлюють важливість двосторонніх відносин з Офісом телекомунікацій Чеської Республіки, саме тому міжнародна діяльність НКРЗІ буде спрямована на подальшу підтримку та поглиблення такого співробітництва.