Рішення № 200 від 10.04.2018
Про внесення інформації до Реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватись на території України в смугах радіочастот загального користування

З метою приведення Реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватись на території України в смугах радіочастот загального користування у відповідність до вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 № 218 «Про внесення зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України» щодо строку припинення використання радіотехнології «Аналогове телевізійне мовлення», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Внести інформацію до Реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватись на території України в смугах радіочастот загального користування, виклавши примітку ОВ4 у такій  редакції:

«ОВ4. Експлуатація телевізійних передавачів здійснюється згідно з особливостями застосування та строком припинення використання радіотехнології «Аналогове телевізійне мовлення», визначених Планом використання радіочастотного ресурсу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2006 № 815 (зі змінами)».

2. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет та опублікування в офіційному друкованому бюлетені.

Голова НКРЗІ

О.Животовський