Рішення № 174 від 27.03.2018
Про встановлення нормативів оцінювання діяльності посадових осіб Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, які беруть участь у заходах державного нагляду (контролю) у сфері телекомунікацій і користування радіочастотним ресурсом України

Відповідно до абзацу дев’ятого частини другої статті 8 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», статті 18 Закону України «Про телекомунікації», статті 14 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Встановити нормативи оцінювання діяльності посадових осіб Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, які беруть участь у заходах державного нагляду (контролю) у сфері телекомунікацій і користування радіочастотним ресурсом України, що додаються.

2. Департаменту державного нагляду забезпечити проведення щорічної оцінки діяльності посадових осіб НКРЗІ, які беруть участь у заходах державного нагляду (контролю) у відповідності до встановлених нормативів.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський