Рішення № 670 від 26.12.2017
Про затвердження Інструкції з оформлення в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, матеріалів про адміністративні правопорушення

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
«22» січня 2018 р. за № 94/31546

Відповідно до статті 18 Закону України «Про телекомунікації», статті 14 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», статей 243, 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Інструкцію з оформлення в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, матеріалів про адміністративні правопорушення, що додається.

2. Затвердити Зміни до деяких нормативно-правових актів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, що додаються.

3. Департаменту державного нагляду в установленому порядку подати це рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

В.о. Голови НКРЗІ

О.Скляров